Scroll to top

“Next Door Café er en cafe der er bygget på kærlighed og respekt, hvor folk også kan komme alene hvis de ønsker, og hvor man taler sammen”.

Ordene er Skyler Rowland’s, ejer af Next Door Cafe, og når man står i cafeens rummelige kælderlokale, der er omkring 300 år gammelt og dermed en af byens ældste, ses det tydeligt at Next Door Cafe har en særlig stemning og ånd; en personlig cafe skabt at to mennesker med kærlighed til kvarteret og hinanden, Skyler Rowland og Klaus Tange.

De to finder man i indie caféen til daglig.

Caféen er også et barn af Latiner-kvarteret i København kaldet Pisserenden, hvor frihed til at udtrykke sig anderledes har været normalen gennem knap 200 år, en lille plet midt i byen hvor folk bor, og hvor folk passerer forbi i smalle gader på vej gennem byen.

På cafeen kommer der alle slags mennesker : fra musikfolk til sagførere, DJ’s til håndværkere, modens folk, journalister, mange lokale beboere, forbipasserende turister og mange andre. Børn er meget velkommen, og venlige hunde tolereres.

Nyd god kaffe og te, hjemmebagte boller og lækre kager, velsmagende mad og et stort udvalg af amerikansk inspireret morgenmad af den bedste slags, friskpressede juicer, ginger-ale, og flere andre slags kolde og varme drikke af høj kvalitet. Til rimelige priser.

Der er servering ved borde udenfor, hvor man kan sidde og iagttage et af indre bys mest farverige kvarterer og den stilfulde livlighed der hersker her.

Musikken i cafeen giver energi til ånd og krop, og man sidder godt i stolene. Desuden er der, som noget særligt, mulighed for at oplade sin computer, Ipad eller mobil ved bordene mens der arbejdes.

Åbent fra tidlig morgen kl 7 og indtil kl 18 fra mandag til fredag,; lørdag og søndag 9-18; hver dag, året rundt.

Beliggende 1 minut fra Rådhuspladsen.

“Jeg synes at der er en særlig atmosfære af kærlighed til stede i Pisserende-kvarteret, og kærlighed er vigtig at have med sig i sit liv og i det man gør til daglig. Kvarteret har jo altid været et kvarter med diversitet og frigjorte mennesker og beboere, og det er caféen en hyldest til”.

Skyler Rowland

Est. 2012